Philips HUE

Philips Hue

osebna brezžična razsvetljava


Več kot samo svetloba, Philips Hue je to, kar si lahko predstavljate. Zbudite se v sončni svetlobi vsak dan. Prestavite čas za pravljice v drug svet. Doživite barvite športne dogodke. Pričarajte si občutek doma, tudi ko niste doma. Oglejte si, kaj lahko naredi Philips Hue.


Image result for philips hue app 

 Igrajte se s 16 milijoni barv

 Ni konec možnosti igranja s svetlobo, ko se lahko igrate s 16 milijoni barv. Dodajte igriv pridih zgodbi za lahko noč, nastavite barve   svojega moštva na dan, ko gledate tekmo, ali pa spremenite steno v vašem domu v dekorativno, s tem da jo pobarvate s svetlobo. Če si nekaj predstavljate lahko Philips Hue to naredi. Related imageZbudite se v sončni svetlobi vsak dan 
 
Še dolgo po tem , ko izključite luči, te prispevajo k vašemu počutju. Philips Hue vam bo pomagal zbuditi se in zaspati na naraven način, s  stimuliranjem učinkov ranega jutra in večerne svetlobe. Naša svetloba za prebujanje je nežna, za razliko od zvoka budilke. V času pred  spanjem topla, bela LED svetloba sprosti vaše telo in vas pripravi na dober spanec. 
Image result for philips hue voice control


 Nadziranje luči s svojim glasom

 Sedaj lahko vklopite luči tako, da z njimi govorite. Philips Hue lahko deluje z Amazon Alexa, Google Assistant in Apple HomeKit, da   nadzoruje vaše luči s pomočjo glasu. Vklopite ali izklopite jih, povečajte osvetlitev, jih zatemnite ali spremenite barve, da bogo ustrezale   situaciji, ki si jo lahko zamislite. Uživajte v avtomatizaciji doma z glasovnim nadzorom luči.Image result for philips hue app control


Doma in drugje 
  
Ob prihodu domov lahko nastavite luči, da se vključijo s pomočjo geolokacijske funkcije. Philips Hue lahko nudi občutek, da ste doma,  tudi  ko niste. Preprosto uporabite rutinsko funkcijo v aplikaciji Philips Hue. Nadzirajte svetlobo z daljinskim krmiljenjem ali nastavite več  časovn  ikov, da različno osvetlite svoje prostore ob različnih časih. In seveda, lahko pustite, da se luči ponoči postopno izključijo, da vam  ne bo  treba nikoli skrbeti ali ste izključili luči. Control lights with your voice


Pametne Philips Hue LED žarnice in svetilke 

Pametne in energetsko učinkovite LED luči dajejo življenje Philips Hue. Nudijo svetlo in lepo svetlobo za vaše dnevne aktivnosti, posebne trenutke in izjemne izkušnje. So tudi praktične. Zatemnijo se. Bliskajo. Utripajo. Lahko delajo vse kar želite. Na voljo so različne oblike, velikosti in modeli, ki ustrezajo vašemu domu.


Related image
Pametno brezžično sredisče: Bridge - Most 
 
Most je središče vašega sistema Philips Hue, ki brezžično povezuje vašo pametno napravo z vašimi lučmi Philips Hue. Dodate lahko do 50 luči in dodatkov Philips Hue na en most. Povezan z vašim usmerjevalnikom (routerjem) prav tako povezuje vaš sistem s svetom preko interneta, za nadzor zunaj doma in druge pametne funkcionalnosti. Most je del vseh začetnih kompletov Philips Hue, lahko pa ga kupite tudi samostojno in preprosto ustvarite lasten Philips Hue sistem.


Image result for philips hue control

Pameten nadzor

Philips Hue sistem lahko upravljate iz katerekoli naprave, kjerkoli ste. Za najbolj preprost način nastavitve svetlosti, nastavitve časovnika, barv (in še veliko več), izberite Philips Hue aplikacijo. Za še bolj enostaven nadzor uporabite stikalo za zatemnitev Hue ali Hue tap. Shranite svoje najljubše nastavitve in jih imejte vedno pri roki. Baterijski senzor gibanja Hue bo krmilil vaše luči samodejno, samo nastavite način in kdaj jih potrebujete. Za nadzor luči vam ni treba biti doma - kar je super za duševni mir.Related image


Pameten brezžični sistem osvetlitve

Pameten brezžični sistem Philips Hue temelji na ZigBee LightLink, ki je energijsko varčna, varna in zanesljiva tehnologija za nadzor vaših luči. Nove funkcije in izboljšave se nenehno dodajajo sistemu in ga tako delajo še bolj uporabnega. Posodobitve programske in strojno - programske opreme se lahko izvajajo brezžično in neposredno na vaših lučeh. Sistem Philips Hue je mogoče enostavno integrirati z drugimi ZigBee - jevimi sistemi.

Enostavna namestitev
4 preprosti koraki


Image result for philips hue bulb1. Vključite svetlobne vire

Če imate začetni paket, privijte žarnice v obstoječe svetilke in vključite stenska stikala. Za druge luči Philips Hue, kot je Philips Hue lightstrip plus, je potrebna samo priključitev in vklop
Preprosto.Image result for philips hue bridge


2. Nastavite most

Priključite most, ki se bo nato samodejno vklopil. Povežite ga z usmerjevalnikom Wi - Fi z uporabo priloženega omrežnega kabla. Počakajte, da se luči vklopijo in ste pripravljeni.
Image result for philips hue app 
3. Prenesite aplikacijo Philips Hue 

Prenesite aplikacijo z App Store ali Google Play Store. Povežite se z mostom. Poiščite svoje luči. In tako, imate Philips Hue.
 


Image result for philips hue light

4. Igrajte se in doživite svetlobo

Sedaj, ko je vaš sistem postavljen in deluje, je čas, da se seznanite z možnostmi Philips Hue. Raziščite funkcije aplikacije Philips Hue ali si prenesite in poskusite z drugimi aplikacijami in odkrijte nove načine igranja s svetlobo. Ko ste pripravljeni, lahko svoj sistem še razširite in še bolj uživate v Philips Hue.

Raziščite več možnosti na: https://www2.meethue.com/en-us