Hue WCA namizna svetilka Bloom bela

Po naročilu Hue WCA namizna svetilka Bloom bela

Enostavna in pametna razsvetljava

 • Sijalka za poudarjeno svetlobo, ki jo samo priključite in uporabljajte

  Sijalka za poudarjeno svetlobo, ki jo samo priključite in uporabljajte

  Philips Hue Bloom je majhna in vsestranska pametna sijalka, ki oddaja svetlobo v eni od milijonov barv. Po zaslugi zasnove sijalke Bloom, ki omogoča preprosto priključitev in uporabo, lahko svetilko postavite, kamor želite – postavite jo na primer na mizo, da s čudovito svetlobo okrasite stene, na nočno omarico za nežno nočno svetlobo ali pa v bližino televizorja, da s svetlobo popestrite razvedrilne vsebine.

 • Z aplikacijo s tehnologijo Bluetooth upravljajte do 10 svetil

  Z aplikacijo s tehnologijo Bluetooth upravljajte do 10 svetil

  Z aplikacijo Hue s tehnologijo Bluetooth lahko doma upravljate pametna svetila Hue v posamezni sobi. Dodajte do 10 pametnih svetil in jih upravljajte s preprostim dotikom gumba v mobilni napravi.

 • Zagotovite si popolne svetlobne učinke za vsakdanje dejavnosti

  Zagotovite si popolne svetlobne učinke za vsakdanje dejavnosti

  Olajšajte si potek dneva in si ga izboljšajte s štirimi prednastavljenimi svetlobnimi učinki, ki so bili izdelani posebej za vaša dnevna opravila: za energijo, zbranost, branje in sprostitev. Dva hladna odtenka – Energize za dvig energije in Concentrate za boljšo koncentracijo – vas bosta zjutraj spravila v pogon oz. poskrbela, da ostanete osredotočeni. Topla odtenka – Read za branje in Relax za sprostitev – pa bosta pripomogla k udobnemu branju oz. umirila vaše misli.

 • Upravljanje z aplikacijo ali glasom*

  Upravljanje z aplikacijo ali glasom*

  Sijalka Philips Hue deluje s storitvami Alice, Siri in Pomočnik Google. S preprostimi glasovnimi ukazi lahko svetlobo zatemnite, poživite ali spremenite njeno barvo, upravljate pa lahko samo eno svetilko ali več svetil v stanovanju hkrati. Za glasovno upravljanje potrebujete vmesnik Philips Hue Bridge in združljivo partnersko napravo.

 • Ustvarite pravo vzdušje z odtenki od tople do hladne bele svetlobe

  Ustvarite pravo vzdušje z odtenki od tople do hladne bele svetlobe

  Te sijalke in svetila omogočajo različne odtenke od tople do hladne bele svetlobe. Z možnostjo popolne zatemnitve od sijoče do zatemnjene nočne svetlobe lahko svetlobo svetila prilagodite na popolni odtenek in svetlost za svoje vsakodnevne potrebe.

 • Ustvarite prilagojeno izkušnjo s pametno barvno osvetlitvijo

  Ustvarite prilagojeno izkušnjo s pametno barvno osvetlitvijo

  Preobrazite svoj dom z več kot 16 milijoni barv in v trenutku ustvarite pravo vzdušje za kateri koli dogodek. Z dotikom gumba lahko ustvarite slavnostno vzdušje za zabavo, spremenite dnevno sobo v kinodvorano, poudarite notranjo opremo z barvami in še veliko več.

 • Zagotovite si celoten nabor funkcij pametne razsvetljave z vmesnikom Bridge

  Zagotovite si celoten nabor funkcij pametne razsvetljave z vmesnikom Bridge

  Vmesnik Bridge ponuja funkcije, zaradi katerih je pametna razsvetljava resnično pametna – upravljanje zdoma, glasovno upravljanje, avtomatizirana osvetlitev in še veliko več. Svojim nastavitvam dodajte vmesnik Bridge, da ustvarite pristne izkušnje, izkoristite varno in zanesljivo tehnologijo ter še veliko več. Vmesnik Bridge je ključ do pametne razsvetljave, kakršne še niste videli.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Ekspresna dostava

Hitra in zanesljiva dostava

Brezplačna poštnina

Pri nakupu nad 70€

 • Proizvajalec Philips
 • Šifra: 8718699770983
 • Razpoložljivost: Po naročilu

 • Tehnični list: undefined

 • 92.50€
 • Brez DDV: 75.82€