Hue WCA namizna svetilka Go

Po naročilu Hue WCA namizna svetilka Go

Enostavna in pametna razsvetljava

 • Zares prenosna pametna svetilka

  Zares prenosna pametna svetilka

  Prenosna pametna svetilka Hue Go gre lahko povsod z vami, saj ima vgrajeno polnilno baterijo. Svetilko vzemite s sabo na potovanje, uporabite jo kot namizni okras ob romantični večerji ali pa jo odnesite na prosto in izboljšajte vzdušje na poletni zabavi. Uživajte v čudoviti pametni osvetlitvi: od 2,5 ure pa vse do 18 ur (če uporabljate svetlobni učinek prijetne svetlobe soja sveč).

 • Upravljalnik na izdelku 

  Upravljalnik na izdelku 

  Spremenite nastavitve svetilke neposredno z gumbom na njej sami. S pritiskom na gumb se pomikajte po posebnih svetlobnih prizorih, kot sta nedeljska kava in začarani gozd. Dvakrat pritisnite in držite drugi pritisk, da se pomikate po barvah.  

 • Dinamični, naravni svetlobni učinki

  Dinamični, naravni svetlobni učinki

  Posebne trenutke polepšajte s prijetno svetlobo. Uporabite dinamične svetlobne učinke, kot so prijetna svetloba soja sveč, nedeljska kava, meditacija, čarobni gozd in nočna pustolovščina, in ustvarite popolno vzdušje v vsaki situaciji.

 • Z aplikacijo s tehnologijo Bluetooth upravljajte do 10 svetil

  Z aplikacijo s tehnologijo Bluetooth upravljajte do 10 svetil

  Z aplikacijo Hue s tehnologijo Bluetooth lahko doma upravljate pametna svetila Hue v posamezni sobi. Dodajte do 10 pametnih svetil in jih upravljajte s preprostim dotikom gumba v mobilni napravi.

 • Ustvarite prilagojeno izkušnjo s pametno barvno osvetlitvijo

  Ustvarite prilagojeno izkušnjo s pametno barvno osvetlitvijo

  Preobrazite svoj dom z več kot 16 milijoni barv in v trenutku ustvarite pravo vzdušje za kateri koli dogodek. Z dotikom gumba lahko ustvarite slavnostno vzdušje za zabavo, spremenite dnevno sobo v kinodvorano, poudarite notranjo opremo z barvami in še veliko več.

 • Ustvarite pravo vzdušje z odtenki od tople do hladne bele svetlobe

  Ustvarite pravo vzdušje z odtenki od tople do hladne bele svetlobe

  Te sijalke in svetila omogočajo različne odtenke od tople do hladne bele svetlobe. Z možnostjo popolne zatemnitve od sijoče do zatemnjene nočne svetlobe lahko svetlobo svetila prilagodite na popolni odtenek in svetlost za svoje vsakodnevne potrebe.

 • Zagotovite si popolne svetlobne učinke za vsakdanje dejavnosti

  Zagotovite si popolne svetlobne učinke za vsakdanje dejavnosti

  Olajšajte si potek dneva in si ga izboljšajte s štirimi prednastavljenimi svetlobnimi učinki, ki so bili izdelani posebej za vaša dnevna opravila: za energijo, zbranost, branje in sprostitev. Dva hladna odtenka – Energize za dvig energije in Concentrate za boljšo koncentracijo – vas bosta zjutraj spravila v pogon oz. poskrbela, da ostanete osredotočeni. Topla odtenka – Read za branje in Relax za sprostitev – pa bosta pripomogla k udobnemu branju oz. umirila vaše misli.

 • Upravljajte svetila z glasom*

  Upravljajte svetila z glasom*

  Philips Hue je združljiv s storitvama Amazon Alexa in Google Assistant, če ga seznanite z združljivo napravo Google Nest ali Amazon Echo. S preprostimi glasovni ukazi lahko upravljate več svetil v sobi ali pa le eno svetilko.

 • Zagotovite si celoten nabor funkcij pametne razsvetljave z vmesnikom Bridge

  Zagotovite si celoten nabor funkcij pametne razsvetljave z vmesnikom Bridge

  Vmesnik Bridge ponuja funkcije, zaradi katerih je pametna razsvetljava resnično pametna – upravljanje zdoma, glasovno upravljanje, avtomatizirana osvetlitev in še veliko več. Svojim nastavitvam dodajte vmesnik Bridge, da ustvarite pristne izkušnje, izkoristite varno in zanesljivo tehnologijo ter še veliko več. Vmesnik Bridge je ključ do pametne razsvetljave, kakršne še niste videli.

 • Sinhronizacija filmov, televizijskih oddaj, glasbe in iger s pametnimi svetili 

  Sinhronizacija filmov, televizijskih oddaj, glasbe in iger s pametnimi svetili 

  Sinhronizirajte dogajanje na zaslonu ali glasbene ritme s svojimi pametnimi svetili in tako dvignite razvedrilno vsebino na višjo raven.* Izberite želeni način sinhronizacije svetil s filmi, glasbo (vključno z integracijo storitve Spotify), televizijskimi oddajami ali igrami in uživajte v barvnem odzivu svetil v prostorih za razvedrilo.  * Potrebujete Hue Bridge 

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Ekspresna dostava

Hitra in zanesljiva dostava

Brezplačna poštnina

Pri nakupu nad 70€

 • Proizvajalec Philips
 • Šifra: 8718696173992
 • Razpoložljivost: Po naročilu

 • Tehnični list: undefined

 • 92.50€
 • Brez DDV: 75.82€