Hue namizna svetilka Iris črna

Po naročilu Hue namizna svetilka Iris črna

Enostavna in pametna razsvetljava

 • Lepa in pametna

  Lepa in pametna

  Predstavljamo novi različici svetilke klasične oblike Philips Hue Iris. Svetilka Iris, ki je zdaj na voljo v črni ali beli barvi, ponuja kabel, ovit v tkanino, mešane materiale, aluminijasto notranjo cev in edinstven svetlobni učinek – prelivanje barv z nežno osvetlitvijo ozadja – ki skupaj sestavljajo prefinjeno pametno svetilko.

 • Elegantna svetilka, ki jo samo priključite in uporabljajte

  Elegantna svetilka, ki jo samo priključite in uporabljajte

  Svetilka Philips Hue Iris ponuja edinstven slog, ki lepo dopolni vsako opremo doma. Svetilko s poudarjeno svetlobo lahko namestite kjer koli v svojem domu – stene dnevne sobe bo obsijala s pisano svetlobo, če jo postavite na nočno omarico, pa bo delovala kot nežna nočna lučka.

 • Pametna svetila vas prebudijo in vam pomagajo do bolj naravnega spanca

  Pametna svetila vas prebudijo in vam pomagajo do bolj naravnega spanca

  Povežite svojo svetilko omejene izdaje Philips Hue Iris z vmesnikom Hue Bridge ter odklenite rutini prebujanja in uspavanja, ki vam pomagata do bolj naravnega uspavanja in prebujanja. Možnost globoke zatemnitve v kombinaciji z difuzno osvetlitvijo ozadja zjutraj omogoča prebujanje ob osebnem sončnem vzhodu, ko se intenzivnost svetlobe luči počasi povečuje, topla bela svetloba, ki se postopoma zatemnjuje, pa vam pomaga lažje utoniti v spanec.

 • Z aplikacijo s tehnologijo Bluetooth upravljajte do 10 svetil

  Z aplikacijo s tehnologijo Bluetooth upravljajte do 10 svetil

  Z aplikacijo Hue s tehnologijo Bluetooth lahko doma upravljate pametna svetila Hue v posamezni sobi. Dodajte do 10 pametnih svetil in jih upravljajte s preprostim dotikom gumba v mobilni napravi.

 • Upravljanje z aplikacijo ali glasom*

  Upravljanje z aplikacijo ali glasom*

  Sijalka Philips Hue deluje s storitvami Alice, Siri in Pomočnik Google. S preprostimi glasovnimi ukazi lahko svetlobo zatemnite, poživite ali spremenite njeno barvo, upravljate pa lahko samo eno svetilko ali več svetil v stanovanju hkrati. Za glasovno upravljanje potrebujete vmesnik Philips Hue Bridge in združljivo partnersko napravo.

 • Zagotovite si popolne svetlobne učinke za vsakdanje dejavnosti

  Zagotovite si popolne svetlobne učinke za vsakdanje dejavnosti

  Olajšajte si potek dneva in si ga izboljšajte s štirimi prednastavljenimi svetlobnimi učinki, ki so bili izdelani posebej za vaša dnevna opravila: za energijo, zbranost, branje in sprostitev. Dva hladna odtenka – Energize za dvig energije in Concentrate za boljšo koncentracijo – vas bosta zjutraj spravila v pogon oz. poskrbela, da ostanete osredotočeni. Topla odtenka – Read za branje in Relax za sprostitev – pa bosta pripomogla k udobnemu branju oz. umirila vaše misli.

 • Ustvarite pravo vzdušje z odtenki od tople do hladne bele svetlobe

  Ustvarite pravo vzdušje z odtenki od tople do hladne bele svetlobe

  Te sijalke in svetila omogočajo različne odtenke od tople do hladne bele svetlobe. Z možnostjo popolne zatemnitve od sijoče do zatemnjene nočne svetlobe lahko svetlobo svetila prilagodite na popolni odtenek in svetlost za svoje vsakodnevne potrebe.

 • Ustvarite prilagojeno izkušnjo s pametno barvno osvetlitvijo

  Ustvarite prilagojeno izkušnjo s pametno barvno osvetlitvijo

  Preobrazite svoj dom z več kot 16 milijoni barv in v trenutku ustvarite pravo vzdušje za kateri koli dogodek. Z dotikom gumba lahko ustvarite slavnostno vzdušje za zabavo, spremenite dnevno sobo v kinodvorano, poudarite notranjo opremo z barvami in še veliko več.

 • Zagotovite si celoten nabor funkcij pametne razsvetljave z vmesnikom Bridge

  Zagotovite si celoten nabor funkcij pametne razsvetljave z vmesnikom Bridge

  Vmesnik Bridge ponuja funkcije, zaradi katerih je pametna razsvetljava resnično pametna – upravljanje zdoma, glasovno upravljanje, avtomatizirana osvetlitev in še veliko več. Svojim nastavitvam dodajte vmesnik Bridge, da ustvarite pristne izkušnje, izkoristite varno in zanesljivo tehnologijo ter še veliko več. Vmesnik Bridge je ključ do pametne razsvetljave, kakršne še niste videli.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha

Brezplačna poštnina

Pri nakupu nad 70€

Ekspresna dostava

Hitra in zanesljiva dostava

Osebni prevzem

Možnost osebnega prevzema v Ljubljani

 • Proizvajalec Philips
 • Šifra: 8719514264489
 • Razpoložljivost: Po naročilu


 • 113.00€
 • Brez DDV: 92.62€

Oznake: Namizna