Led trak Hue osnovna enota 2m IP20

Led trak Hue osnovna enota 2m IP20

Neomejene možnosti

za izjemno doživetje

 • Oblikujte, skrajšajte ali podaljšajte svetlobni trak Lightstrip

  Oblikujte, skrajšajte ali podaljšajte svetlobni trak Lightstrip

  Popolnoma prilagodljiv svetlobni trak za notranjo uporabo lahko oblikujete in prepogibate tako, da se prilega prostoru. Za večje površine lahko uporabite podaljšek svetlobnega traku ali pa trak odrežite, da se bo prilegal manjšim prostorom. Odrezanega ostanka traku ne vrzite v smeti – s priloženim orodjem za spenjanje ga lahko namestite na drug osnovni svetlobni trak.

 • Razširljivo do 10 metrov

  Razširljivo do 10 metrov

  Razširite komplet Philips Hue Lightstrip Plus do 10 metrov z 1-metrskimi podaljški, s katerimi boste osvetlili večje površine za več načinov uporabe. Uporabite jih lahko na različne načine – od močne osvetlitve obokov do smerne osvetlitve hodnikov ali stopnišč. Philips Hue Lightstrip Plus prinaša dosledne barve od prvega do zadnjega podaljška. * Lahko ga razširite samo z različico, ki je združljiva z Bluetoothom.

 • Močna svetloba za delo in razpoloženje

  Močna svetloba za delo in razpoloženje

  S svetlobno pokritostjo po celotni dolžini in visoko svetilnostjo 1600 lumnov svetlobni trakovi Philips Hue oddajajo dovolj svetlobe, da jih je mogoče uporabljati za okrasno ali za funkcionalno osvetlitev.

 • Z aplikacijo s tehnologijo Bluetooth upravljajte do 10 svetil

  Z aplikacijo s tehnologijo Bluetooth upravljajte do 10 svetil

  Z aplikacijo Hue s tehnologijo Bluetooth lahko doma upravljate pametna svetila Hue v posamezni sobi. Dodajte do 10 pametnih svetil in jih upravljajte s preprostim dotikom gumba v mobilni napravi.

 • Upravljajte svetila z glasom*

  Upravljajte svetila z glasom*

  Philips Hue je združljiv s storitvama Amazon Alexa in Google Assistant, če ga seznanite z združljivo napravo Google Nest ali Amazon Echo. S preprostimi glasovni ukazi lahko upravljate več svetil v sobi ali pa le eno svetilko.

 • Ustvarite prilagojeno izkušnjo s pametno barvno osvetlitvijo

  Ustvarite prilagojeno izkušnjo s pametno barvno osvetlitvijo

  Preobrazite svoj dom z več kot 16 milijoni barv in v trenutku ustvarite pravo vzdušje za kateri koli dogodek. Z dotikom gumba lahko ustvarite slavnostno vzdušje za zabavo, spremenite dnevno sobo v kinodvorano, poudarite notranjo opremo z barvami in še veliko več.

 • Ustvarite pravo vzdušje z odtenki od tople do hladne bele svetlobe

  Ustvarite pravo vzdušje z odtenki od tople do hladne bele svetlobe

  Te sijalke in svetila omogočajo različne odtenke od tople do hladne bele svetlobe. Z možnostjo popolne zatemnitve od sijoče do zatemnjene nočne svetlobe lahko svetlobo svetila prilagodite na popolni odtenek in svetlost za svoje vsakodnevne potrebe.

 • Zagotovite si celoten nabor funkcij pametne osvetlitve z vmesnikom Hue

  Zagotovite si celoten nabor funkcij pametne osvetlitve z vmesnikom Hue

  Svoji pametni osvetlitvi dodajte vmesnik Hue (na prodaj ločeno) in izkusite celoten nabor funkcij Philips Hue. Z vmesnikom Hue lahko dodate do 50 pametnih svetil, ki jih upravljate v domu. Ustvarite rutine, s katerimi avtomatizirate celotno pametno razsvetljavo doma. Svetila lahko upravljate tudi, ko niste doma, ali pa dodajate dodatke, kot so senzorji gibanja in pametna stikala.

 • Popestrite zabavo s pametnimi svetili

  Popestrite zabavo s pametnimi svetili

  Vstopite v svet filmov, igric ali glasbe s čarovnijo luči. Izbirate lahko med več milijoni različnih barv in neštetimi možnostmi osvetlitve ter tako katero koli dnevno sobo spremenite v zasebno kinodvorano. Poskrbeti morate samo za pokovko!

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Ekspresna dostava

Hitra in zanesljiva dostava

Brezplačna poštnina

Pri nakupu nad 70€

 • Proizvajalec Philips
 • Šifra: 8718699703424
 • Razpoložljivost: Na zalogi


 • 95.80€
 • Brez DDV: 78.53€

Oznake: Led trak