Led trak Hue podaljšek 1m IP20

Led trak Hue podaljšek 1m IP20

Neomejene možnosti

za izjemno doživetje

 • Potreben je Lightstrip Plus, ki je združljiv z Bluetoothom

  Potreben je Lightstrip Plus, ki je združljiv z Bluetoothom

  Ta izdelek lahko uporabite samo za razširitev različice Philips Hue Lightstrip Plus, ki je združljiva z Bluetoothom. Na embalaži poiščite logotip Bluetooth, da se prepričate, da imate komplet osnovne enote Lightstrip, ki je združljiv z Bluetoothom.

 • Razširljivo do 10 metrov

  Razširljivo do 10 metrov

  Razširite komplet Philips Hue Lightstrip Plus do 10 metrov z 1-metrskimi podaljški, s katerimi boste osvetlili večje površine za več načinov uporabe. Uporabite jih lahko na različne načine – od močne osvetlitve obokov do smerne osvetlitve hodnikov ali stopnišč. Philips Hue Lightstrip Plus prinaša dosledne barve od prvega do zadnjega podaljška. * Lahko ga razširite samo z različico, ki je združljiva z Bluetoothom.

 • Močna svetloba za delo in razpoloženje

  Močna svetloba za delo in razpoloženje

  S svetlobno pokritostjo po celotni dolžini in visoko svetilnostjo 1600 lumnov svetlobni trakovi Philips Hue oddajajo dovolj svetlobe, da jih je mogoče uporabljati za okrasno ali za funkcionalno osvetlitev.

 • Z aplikacijo s tehnologijo Bluetooth upravljajte do 10 svetil

  Z aplikacijo s tehnologijo Bluetooth upravljajte do 10 svetil

  Z aplikacijo Hue s tehnologijo Bluetooth lahko doma upravljate pametna svetila Hue v posamezni sobi. Dodajte do 10 pametnih svetil in jih upravljajte s preprostim dotikom gumba v mobilni napravi.

 • Upravljajte svetila z glasom*

  Upravljajte svetila z glasom*

  Philips Hue je združljiv s storitvama Amazon Alexa in Google Assistant, če ga seznanite z združljivo napravo Google Nest ali Amazon Echo. S preprostimi glasovni ukazi lahko upravljate več svetil v sobi ali pa le eno svetilko.

 • Ustvarite prilagojeno izkušnjo s pametno barvno osvetlitvijo

  Ustvarite prilagojeno izkušnjo s pametno barvno osvetlitvijo

  Preobrazite svoj dom z več kot 16 milijoni barv in v trenutku ustvarite pravo vzdušje za kateri koli dogodek. Z dotikom gumba lahko ustvarite slavnostno vzdušje za zabavo, spremenite dnevno sobo v kinodvorano, poudarite notranjo opremo z barvami in še veliko več.

 • Ustvarite pravo vzdušje z odtenki od tople do hladne bele svetlobe

  Ustvarite pravo vzdušje z odtenki od tople do hladne bele svetlobe

  Te sijalke in svetila omogočajo različne odtenke od tople do hladne bele svetlobe. Z možnostjo popolne zatemnitve od sijoče do zatemnjene nočne svetlobe lahko svetlobo svetila prilagodite na popolni odtenek in svetlost za svoje vsakodnevne potrebe.

 • Zagotovite si celoten nabor funkcij pametne osvetlitve z vmesnikom Hue

  Zagotovite si celoten nabor funkcij pametne osvetlitve z vmesnikom Hue

  Svoji pametni osvetlitvi dodajte vmesnik Hue (na prodaj ločeno) in izkusite celoten nabor funkcij Philips Hue. Z vmesnikom Hue lahko dodate do 50 pametnih svetil, ki jih upravljate v domu. Ustvarite rutine, s katerimi avtomatizirate celotno pametno razsvetljavo doma. Svetila lahko upravljate tudi, ko niste doma, ali pa dodajate dodatke, kot so senzorji gibanja in pametna stikala.

 • Popestrite zabavo s pametnimi svetili

  Popestrite zabavo s pametnimi svetili

  Vstopite v svet filmov, igric ali glasbe s čarovnijo luči. Izbirate lahko med več milijoni različnih barv in neštetimi možnostmi osvetlitve ter tako katero koli dnevno sobo spremenite v zasebno kinodvorano. Poskrbeti morate samo za pokovko!

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha

Brezplačna poštnina

Pri nakupu nad 70€

Ekspresna dostava

Hitra in zanesljiva dostava

Osebni prevzem

Možnost osebnega prevzema v Ljubljani

 • Proizvajalec Philips
 • Šifra: 8718699703448
 • Razpoložljivost: Na zalogi


 • 34.20€
 • Brez DDV: 28.03€

Oznake: Led trak