Zunanja stoječa svetilka Calla 1742030P7

Po naročilu Zunanja stoječa svetilka Calla 1742030P7

Priklopite jo in osvetlite zunanji prostor

 • Obarvajte svojo okolico s 16 milijoni barv

  Obarvajte svojo okolico s 16 milijoni barv

  Z zunanjo osvetlitvijo Philips Hue si lahko pričarate poljubno vzdušje. Poigrajte se s 16 milijoni barv in odtenki bele svetlobe in ustvarite učinek, ki ga želite. Osvetlite predmete, drevesa ali poti, da bodo vzbudile pozornost mimoidočih. Z aplikacijo Hue shranite svoje najljubše nastavitve osvetlitve in jih pozneje z dotikom prsta prikličite, kadar koli želite.

 • Sprostite se s toplo ali hladno belo svetlobo

  Sprostite se s toplo ali hladno belo svetlobo

  Podaljšajte večere z zunanjo osvetlitvijo Philips Hue. Ustvarite primerno vzdušje za sprostitev na terasi, balkonu ali verandi. Od tople bele svetlobe poletnega sonca do ledeno mrzle zimske dnevne svetlobe: skozi vse leto lahko uživate v katerem koli odtenku bele svetlobe, ki ustreza vašemu razpoloženju.

 • Posebna svetloba za posebne priložnosti

  Posebna svetloba za posebne priložnosti

  Pričakujete obisk družine ali prijateljev? Nastavite zunanja svetila tako, da bodo ustrezala priložnosti. Najsibo udobna večerja na balkonu, piknik na verandi ali zabava na dvorišču, s Philips Hue lahko vsakemu druženju dodate kanček čarovnije. Ustvarite barvite prizore ali počasne dinamične učinke in uživajte v teh posebnih trenutkih.

 • Nastavite uporabne časovnike

  Nastavite uporabne časovnike

  Uživajte ob daljših večerih na prostem, dokončajte delo na dvorišču ali odnesite ven smeti po sončnem zahodu. Naj se vaša svetila Philips Hue vklopijo samodejno s časovno nastavitvijo ali pa za vklop uporabite rutino sončnega vzhoda/zahoda. In seveda lahko na ta način svetila tudi izklopite ali zatemnite. Nikoli več vam ne bo treba skrbeti, ali ste pozabili izklopiti svetilke.

 • Zatemnitev brez namestitve

  Zatemnitev brez namestitve

  Philips Hue zagotavlja tekočo zatemnitev. Ne presvetlo. Ne pretemno. Popolno. Za zatemnitev svetil ne potrebujete kablov, električarja ali namestitve.

 • Upravljajte svetilke na svoj način

  Upravljajte svetilke na svoj način

  Svetilke Philips Hue povežite z vmesnikom in odkrijte neomejene možnosti. Upravljajte svetilke v pametnem telefonu ali tabličnem računalniku z aplikacijo Philips Hue ali pa v sistem dodajte notranja stikala za spreminjanje svetilk. Nastavite časovnike, obvestila, alarme in drugo ter doživite pravo izkušnjo Philips Hue. Philips Hue deluje tudi s storitvami Amazon Alexa, Apple Homekit in Google Assistant, da lahko svetilke upravljate glasovno.

 • Enostavna namestitev in razširitev

  Enostavna namestitev in razširitev

  Razsvetlite temne poti, poudarite elemente na vrtu ali ustvarite edinstveno vzdušje na terasi. To lahko naredite sami z reflektorji ali stebrički za razsvetljavo Hue. Izdelki imajo nizko napetost, so varni za uporabo in jih zlahka namestite. Zunanja osvetlitev ni več zapletena: ustvarite in razširite jo po svojih željah.

 • Visokokakovosten aluminij in najsodobnejša sintetična vlakna

  Visokokakovosten aluminij in najsodobnejša sintetična vlakna

  Svetilke so izdelane posebej za uporabo na prostem. Uporabljamo najkakovostnejše materiale in tako zagotavljamo učinkovito delovanje svetilk v zunanjih pogojih, s pametno uporabo materialov pa je zagotovljena optimizacija radijskih frekvenc.

 • Odporna na vremenske pogoje (IP65)

  Odporna na vremenske pogoje (IP65)

  Ta Philipsova zunanja svetilka Hue je posebej izdelana za uporabo na prostem in je prestala številne preizkuse za učinkovito delovanje. Raven IP opisujeta dve številki: prva se nanaša na raven zaščite pred prahom, druga pa na raven zaščite pred vodo. Ta svetilka ima raven IP65: zaščitena je pred nizkotlačnimi curki vode. To je višja raven zaščite kot IP44 in se običajno uporablja, kadar so svetila blizu tal ali potrebujejo boljšo zaščito zaradi določenih zunanjih pogojev.

  Tehnični podatki:


  https://www.lighting.philips.si/consumer/p/hue-white-in-barvna-svetloba-zunanja-stojeca-svetilka-calla/1742030P7/specificationsNapišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Ekspresna dostava

Hitra in zanesljiva dostava

Brezplačna poštnina

Pri nakupu nad 70€

 • Proizvajalec Philips
 • Šifra: 8718696167991
 • Razpoložljivost: Po naročilu


 • 100.00€
 • Brez DDV: 81.97€

Oznake: Stoječa, Zunanja