Hue Motion senzor zunanji

Po naročilu Hue Motion senzor zunanji

Samodejno vklopi svetilke

za vaše večje udobje

 • Topla dobrodošlica vsak dan

  Topla dobrodošlica vsak dan

  Uživajte v prednostih svetilk, ki se samodejno vklopijo, ko prispete domov. Pri jemanju stvari iz avtomobila in na poti do vhodnih vrat vas bo spremljala zunanja osvetljava. Pričakujte obisk prijateljev? Pripravite jim dobrodošlico s svetilkami, ki se nežno vklapljajo, ko se približujejo vhodnim vratom.

 • Nameščen v nekaj minutah

  Nameščen v nekaj minutah

  Namestitev zunanjega senzorja je enostavna in povsem brez kablov, zato ne potrebujete pomoči električarja. Senzor vzemite iz embalaže, ga nastavite prek aplikacije in namestite na želeno mesto. V aplikaciji Philips Hue app lahko tudi konfigurirate senzor ter nastavite občutljivost za dnevno svetlobo in gibanje.

 • Postavite ga na želeno mesto

  Postavite ga na želeno mesto

  V kompletu so različne komponente za montažo, tako da ga lahko namestite na ravno steno ali v notranji oz. na zunanji vogal stene ali stebra. Namestite ga lahko tudi na drog ali cev za zalivanje, zato je popolna izbira za dvorišče, vrata, garažo ali katero koli drugo mesto okoli hiše, kjer ga potrebujete.

 • Potreben je vmesnik Philips Hue

  Potreben je vmesnik Philips Hue

  Povežite svetilke Philips Hue z vmesnikom in jih prek aplikacije Philips Hue upravljajte v pametnem telefonu ali tabličnem računalniku. Funkcije za vklop/izklop in zatemnitev svetilk Philips Hue pa lahko prav tako upravljate z notranjim zatemntvenim stikalom Philips Hue.

 • Odporen na vse vremenske pogoje

  Odporen na vse vremenske pogoje

  Ta zunanji senzor Philips Hue je posebej izdelan za uporabo na prostem in je prestal številne preizkuse za učinkovito delovanje. Ta svetilka ima raven IP54: zaščitena je pred pršenjem vode iz vseh smeri. Izdelek kljubuje močnemu dežju in drugim vremenskim razmeram.

 • Preplašite nepovabljene goste

  Preplašite nepovabljene goste

  Zaradi velikega zornega kota in dosega zaznavanja bo zunanji senzor zaznal vsakršno gibanje v okolici vašega doma. Lahko vklopi zunanja svetila in izpostavi nepovabljene goste. Nastavite lahko vklop notranjih svetil, tako da je videti, da ste doma, tudi kadar niste.

 • Samodejni vklop želenih svetilk

  Samodejni vklop želenih svetilk

  Zunanji senzor samodejno vklopi svetila Philips Hue, ko gre nekdo mimo – zunaj in znotraj. Če povežete senzor z vmesnikom prek aplikacije Philips Hue app, lahko izberete, katera svetila se vklopijo, tudi znotraj hiše. Izberite tudi prizor ali nastavitev svetlobe, ki naj se sproži. Vgrajen dnevno-nočni senzor poskrbi, da se luči vklopijo šele, ko je zunaj tema, kar vam pomaga pri varčevanju z energijo.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha

Brezplačna poštnina

Pri nakupu nad 70€

Ekspresna dostava

Hitra in zanesljiva dostava

Osebni prevzem

Možnost osebnega prevzema v Ljubljani

 • Proizvajalec Philips
 • Šifra: 8719514342262
 • Razpoložljivost: Po naročilu


 • 63.00€
 • Brez DDV: 51.64€