Hue White Ambiance 3x8W E27 1100lm začetni komplet

Hue White Ambiance 3x8W E27 1100lm začetni komplet

Enostavna pametna razsvetljava

 • Takojšnje upravljanje svetil

  Takojšnje upravljanje svetil

  Z zatemnilnim stikalom Hue si zagotovite takojšnji nadzor nad pametnimi svetili Philips Hue. Samo z dotikom gumba lahko vsi člani gospodinjstva v trenutku zatemnijo ali osvetlijo prostor, vklopijo ali izklopijo luči in nastavijo svetlobne prizore.

 • Preprosta brezžična namestitev

  Preprosta brezžična namestitev

  Brezžična zasnova zatemnilnega stikala Hue na baterijsko napajanje vam omogoča, da ga s priloženim lepilnim trakom namestite na poljubno mesto. Stikalo lahko odstranite s plošče na steni in ga uporabljate kot daljinski upravljalnik ali pa ga odložite na katero koli magnetno površino.

 • Ustvarite vzdušje z odtenki pametnih svetil – od tople do hladne bele

  Ustvarite vzdušje z odtenki pametnih svetil – od tople do hladne bele

  Uporabite prek 50.000 odtenkov tople in hladne bele svetlobe ter ustvarite pravo vzdušje za delo, igro ali sproščanje – ne glede na to, kateri del dneva je. Jutra začnite s hladno, močno belo svetlobo, ki poskrbi za dvig energije, zvečer pa se sprostite ob zlatih tonih.

 • Uporabite ustrezna pametna svetila za vsakodnevna opravila

  Uporabite ustrezna pametna svetila za vsakodnevna opravila

  Olajšajte si potek dneva s štirimi prednastavljenimi načini osvetlitve, ki so bili izdelani posebej za vaša dnevna opravila. Dva hladna odtenka – Energize za dvig energije in Concentrate za boljšo koncentracijo – vas bosta zjutraj spravila v pogon ter poskrbela, da ostanete osredotočeni. Topla odtenka; Read za branje in Relax za sproščanje pa omogočita, da uživate ob dobri knjigi in sprostite svoj um.

 • Upravljanje z glasom

  Upravljanje z glasom

  Philips Hue je združljiv s sistemi Amazon Alexa, Apple HomeKit in Google Home, ki deluje prek storitve Google Assistant, kar omogoča upravljanje osvetlitve z glasom. Svetila lahko vklopite in izklopite. Lahko jih zatemnite do želene svetlobe in ustvarite popolno vzdušje. Prikličete lahko tudi prednastavljene svetlobne prizore, spreminjate barve in še veliko drugega – vse to ne da bi mignili s prstom.

 • Upravljanje pametnih svetil zdoma

  Upravljanje pametnih svetil zdoma

  Z aplikacijo Philips Hue app imate popoln nadzor nad svetili, tudi kadar vas ni doma. Prek aplikacije lahko svetila oddaljeno izklopite ali vklopite ter tako poskrbite, da je vaš dom vedno osvetljen po vaših željah.

 • Avtomatizirano središče pametnega doma: vmesnik Hue

  Avtomatizirano središče pametnega doma: vmesnik Hue

  Vmesnik Hue je pomembna komponenta pametnega sistema osvetlitve Philips Hue. To je glavni sestavni del, ki komunicira s pametnimi sijalkami in aplikacijo Hue ter tako zagotovi, da vse skupaj ustrezno deluje. Omogoča tudi delovanje avtomatiziranih funkcij za pametne domove, kot so na primer načrtovanje vsakodnevnega vklopa luči in časovniki.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Ekspresna dostava

Hitra in zanesljiva dostava

Brezplačna poštnina

Pri nakupu nad 70€

 • Proizvajalec Philips
 • Šifra: 8719514291232
 • Razpoložljivost: Na zalogi

 • Tehnični list: undefined

 • 134.90€
 • Brez DDV: 110.57€